hits

mars 2012

300312

Photo/Eli Øyen

Wearing loafers and sweater from Zara, cut off jeans from Bik Bok, belt from H&M, coat from Samsøe, sunglasses from Gucci and clutch from Asos.

Hva er vel riktigere enn å starte påskeferien med gul genser og leke påskehare i sola?

-

What's more correct than meeting easter with yellow sweater? 

Statement jackets

Isabel Marant står selvfølgelig bak noen av de fineste.

Jeg har lett i det som føles som evigheter etter den perfekte statementjakken. Som vanlig har jeg laget meg et altfor godt bilde av hvordan den skal se ut. Bare for å gjøre letingen ekstra vanskelig. Den må både være oversized og lang, ha et kult mønster og ingen krage. Så om noen kommer over noen, skrik ut!

-

I've been looking for the perfect statement jacket for what feels like forever. It has to be oversized and long, have a cool pattern and no collar. I know how to make it hard for myself. But if any of you find a good alternative, shout out!

Yes please

Akkurat nå har jeg skikkelig lyst å kombinere rosa og burgunder, ha på meg en skjorte under v-hals og krølle håret!

-

Right now I feel like combining pink and burgundy, wear a shirt under my v-neck and curl my hair!

280312

Photo/Una Isabelle Handzic

Wearing loafers from Din Sko, cut off jeans from Bik Bok, bag from Armani Jeans, t-shirt and blazer from H&M, beanie from analog, bracelets from Lindex and sunglasses from Gucci.

Min første hvite bukse siden 90-tallet!

-

My first pair of white jeans since the 90s! 

I'm on Tumblr

Dette skulle jo ikke skje. Jeg hadde lovet meg selv at jeg bare skulle nyte Tumblr fra utsiden, men plutselig satt jeg der og opprettet min egen. Typisk. På sarastrand.tumblr.com finner dere bilder av absolutt alt jeg synes er fint! Rett og slett. Om det er mote, interiør, pakningsdesign eller bare et matbilde. Er det noen av dere som er på Tumblr? I så fall: legg igjen en link i kommentarfeltet.

-

Ok, so this was not supposed to happen. I promised myself that I would just enjoy Tumblr from the outside, but there I was publishing my own. So typical. On sarastrand.tumblr.com you find pictures of everything I find pretty! Simple enough. Whether it's fashion, interior, package design og just a food picture. Can I find anyone of you guys on Tumblr? Leave me a link! 

260312

Dagen begynte med  morgenkaffe sammen med en annen som er fan av bukser som blikkfang.

Nemlig Celine.

Litt av dagens veskeinnhold.

Kaja looking good i store Ray Bans.

Mitt mandagsantekk.

Close-up.

Vinneren av antrekket jeg stylet fra Lindex er også trukket i dag (tilfeldig trukket ved hjelp av random.org). Gratulerer til Helene Larsen! 

Wouldn't mind

Via. 5 inch and up

Håper alle har hatt en fin helg! Vi har nytt fineværet og snart er vi på vei for å ta søndagsmiddagen i marka. Så i redsel for at fjellskoene skal ta fullstendig over her, ble dette bildet lagret på skrivebordet. Skulle gjerne tatt på meg dem når jeg endelig skal kle meg litt gøyalt igjen i morgen!

-

I hope you've all had a great weekend! We've been enjoying the nice weather and soon we're going out to eat our Sunday dinner in the forest. So in fear that my mountain boots will take over completely, I saved this photo. Would love to wear them when I'm finally going to wear something for fun again tomorrow!

230312

Photo/Kaja Wang

Wearing boots from Bianco, jeans from Bik Bok, shirt from Zara, coat from Samsøe, sunglasses from Gucci and bag from Armani Jeans.

Det har vært helt fantastisk deilig vær i Oslo i dag og jeg var ikke helt forberedt på at det skulle bli varmt. Den svarte buksa fungerte mer som et drivhus for å si det sånn. Men nye sko fra Bianco, superkule krus og fjær fra Hay, lunsj på Åpent Bakeri og is sammen med Kaja gjorde flere timer steking verdt det. Håper dere får en fin fredagskveld!

-

Oslo had great weather today and I wasn't really prepared. So my black jeans worked more like a greenhouse to be honest. But new shoes from Bianco, super cool mugs and feathers from Hay, lunch at "Åpent Bakeri" and ice cream with Kaja made several hours with cooking worth it. Wish you all a nice evening!

My day

I dag startet jeg dagen hos Bianco. Noen som har sett kampanjen de kjører nå, bloggers favourite? Fra 2. april får dere se mine favoritter. Skikkelig stas!

I lunsjpausen dro jeg til Storheil for å se på noen av fristelsene som kommer til høsten. Ooog spise meg mett på cupcakes!

Fant den ultimate partybuksa.

Ble forelsket i et nytt merke: Sofie Schnoor.

Spiste mer cupcakes. Pistasj <3

Marie fant seg selv i et av bladene.

Ja, dere kan jo gjette hvor disse kommer fra.

Love.

Hadde på meg skjørt fra Selected Femme, skjorte fra H&M, second hand genser, jakke fra Samsøe & Samsøe og solbriller fra gucci.

Vinn antrekk fra Lindex

I går slapp Lindex sin nyeste kolleksjon, Modern Preppy. Jeg har valgt ut mine favoritter fra kolleksjonen og stylet dem slik jeg ville brukt dem. Det resulterte i et avslappet, men sofistikert hverdagsantrekk som du nå har sjansen til å vinne. Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar med svar på spørsmålet under.

Hva er genseren på bildet laget av? 

1. Ren bomull

2. Blanding av bomull og viskose

3. Viskose 

Hint: Sjekk ut lindex.com.

Vinneren er Helene Larsen! Gratulerer!! (Trukket ved hjelp av random.org).

Wants

1. Marc Jacobs 2. COS 3. Jil Sander 4. Urban Excess Pick 5. Zara 6. Ray Ban

Det er like før jeg tar meg en tur til København ens ærend for å handle handle hos COS. Jeg mener, vi må da vel snart få en butikk i Norge også? Stemmer for at vi bombaderer dem med mail!

-

I feel like going all the way to Copenhagen just to shop at COS. I mean, we have to get a store in Norway some time soon! 

Workshop with Never Denim

Kule føtter presentert av Celine og Emma.

En smakebit fra den kommende kolleksjonen.

Jankas armfest.

Noe av det kule vi fikk gå løs på.

Søte Janka, Silje og Nathalie.

Buksene mine.

Fin gjeng og god mat.

Celines stuff.

Mellom skyhøye betongvegger og fargesplash var det i dag duket for workshop sammen med Never Denim. Anledningen er Bik Boks begrensede kolleksjon, inspirert av kunstneren Jackson Pollock. Som for øvrig blir å finne i utvalgte Bik Bok-butikker i slutten av måneden. Fashionistaer ble til månemenn og malingen fløy rundt da vi satte i gang med å sette vårt preg på plaggene. Selv dropppet jeg splashen og gikk for en dip dye-inspirert kant på buksen. Gjett om jeg gleder meg til den er tørr og klar!

-

Between sky-high concrete walls and colour splash we got ready for a workshop with Never Denim. The occasion was Bik Bok's limited collection, inspired by Jackson Pollock. Fashionistas turned into moon men and the painting were just flying around when we started to create our special pieces. I dropped the splash and went for a dip dye inspired effect. Can't wait till it's dry and ready!

190312

Photo/Eli Øyen

Wearing loafers from Din Sko, pants from Bik Bok, t-shirt from Acne, coat from Samsøe & Samsøe and sunglasses from Lindex. 

Jeg har flyttet inn i loafersene mine og om ikke så lenge skal jeg tasse avgårde til workshop med Never Denim. Først må jeg imidlertid en tur innom Monki. Bare se på denne skjorta!

-

Soon I'm going to a workshop with Never Denim and a bunch of nice people. Can't wait to show you what we get out of it.  

My day

Jeg har hatt en skikkelig deilig formiddag med ispauser, søte venner og kokosduftende antibac. Også hadde jeg jo egentlig lovet dere en overraskelse i samarbeid med Lindex i dag, men den er dessverre utsatt til torsdag. Dere får bare følge med!

-

I've had a great day so far, with ice cream breaks, sweet friends and coconut scented antibac.  

180312

Photo/Private

Wearing loafers from Din Sko, pants from Bik Bok, blazer from H&M, t-shirt from Acne and sunglasses from Gucci. 

Nå skal jeg og kjæresten straks ut å spise, for første gang på tre år (!). Så det skal bli skikkelig deilig! Håper dere får en koselig kveld dere også.

-

Me and my boyfriend are going out for dinner, for the first time in three years (!). So that will be sweet! Hope you'll have a nice evening too. 

Answers

Jeg lurer på hva den første tanken som popper opp i hodet ditt er hver morgen/kveld når du skal velge antrekk?

Jeg velger aldri ut antrekk dagen før. De gangene jeg har gjort det, har jeg alltid endt opp med å ta på meg noe annet uansett. For hva man vil ha på seg kommer veldig an på humøret. I alle fall i mitt tilfelle. Og det første jeg tenker hver morgen er dessverre noe så kjedelig som hvordan været kommer til å bli.

 

Hvis du fikk velge ett antrekk du måtte ha på resten av livet, hva ville du valgt? Det samme gjelder én bok og én film.

Oi. Ett antrekk, én bok og én film resten av livet. Hvis jeg måtte bestemme meg på dagen, så hadde jeg nok endt opp med et par baggy jeans, loafers, en plain t-skjorte og en kul dressjakke. Det er plagg som går ut og inn av motebildet hele tiden, og som er slitesterke.

Når det kommer til boka, så hadde jeg valgt Elleve Minutter av Paulo Coelho. Den er så fantastisk fin! Og jeg tror den kunne gitt meg en ny opplevelse hver gang. 

Filmen er verre da. Kanskje Peter Pan? Jeg har sett den utallige ganger allerede og da kunne jeg jo tatt vare på barnet i meg. Og det er kjempeviktig!

 

Jeg lurer på hva du har planer om å gjøre når du er ferdig på skolen til sommeren? For du er vel ferdig på NKF da?

Jeg er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig til sommeren. Det eneste jeg vet er at jeg har kjempelyst til å jobbe innenfor reklame/markedsføring eller mote etterhvert. Selvfølgelig aller helst kombinere de to.

 

Hva er de tre viktigste plaggene å ha i et klesskap mener du?

De tre viktigste plaggene for meg er nok en klassisk hvit t-sjorte, en fin denimbukse og en klassisk blazer. 

 

Hvis du fikk gjenoppleve én hendelse fra ditt liv, hvilken ville det blitt?

Jeg skulle gjerne gjenopplevd første kyss med kjæresten, for det har jeg faktisk helt glemt. Sammen med alt annet romantisk som kunne vært koselig å markere. Stakkars fyr!

 

What is the most crazy shopping you have done till now?

Haha. I have no doubt in my mind. After my confirmation I got dreadlocks, pierced my nose and bought clothes for thousands of krones on one day. It was crazy and I'll remember it forever. 

 

Hva er dine tre “gylne” regler når det kommer til shopping?

Jeg har egentlig bare én eneste regel når det kommer til shopping. Bare kjøp ting dersom du umiddelbart tenker at denne/dette MÅ jeg ha!

 

Hvordan stil hadde du da du gikk gravid?

Når jeg var gravid brukte jeg for det meste løse overdeler sammen med smale jeans. Jeg fikk jo ikke igjen knappen til slutt, men da brukte jeg bare hårstikk for å feste. I tillegg hadde jeg dilla på fjær. Men jeg var nok mer rocka enn jeg er nå ettersom jeg jobbet hos Carlings i fire år før jeg ble gravid.

 

Hva er ditt beste skokjøp?

Mitt beste skokjøp er definitivt de svarte loafersene fra Zara. Jeg fant de til en kjempebillig penge på Ebay og har brukt de utrolig mye. 

 

Hvilken tidsepoke ville du helst levd i? I forhold til stil, selvsagt.

Om periode er godt nok ville jeg helt klart levd på 70-tallet. Elsker miksen av løse plagg sammen med det feminine og elegante.

 

Da Sara, lurer jeg på hvordan du ville stylet denne kjolen for at den skulle blitt en tanke mer Sara Strand?

Godt spørsmål. Jeg er jo vanligvis ikke så glad i romantiske plagg, men jeg tror jeg ville fått den til å bli litt mer «meg» om jeg stylet den med en minimalistisk og clean jakke. Stramt hår, enkle wayfarers og svarte spisse pumps. 

 

Favorittdesigner, noen sinne?

Min favorittdesigner noen sinne er nok Céline. Jeg elsker de rene linjene og alle de klassiske tingene som Céline har gitt moteverdenen. Samtidig viser de at det rene og pene kan være romslig og kult. 

 

Har du noen tips til hvordan en kan få god nok selvtillit til å gå med “hva som helst”?

Jeg har alltid vært veldig uredd når det kommer til klær og tilbehør. Og jeg tror nok at mamma har en del av æren for det. Hun har alltid oppmuntret meg til å ha på meg det jeg vil. Hun stoppet meg ikke engang da jeg gikk rundt i rosa platåsko formet som en gris meg utstikkende ører og tunga ut, i sjetteklasse. Det viktigste er uansett å ha på seg det man selv føler seg komfortabel i og ikke tenke på hva andre kan komme til å synes. Test ut litt forskjellige stiler og finn en du føler deg komfortabel i, så kommer nok selvtilliten stormende. 

 

Hva får deg til å le?

Datteren min. Uansett hvor grinete jeg måtte være, så får hun meg alltid til å le.

 

Hvordan klarer du å være så kreativ når det kommer til klesstilen din og klær generelt?

Jeg tror det kommer av at jeg synes det er så gøy, rett og slett. Og må samme måte som med alt annet man vil bli flink til, så må man bare gjøre det mye. Eksperimenter!

 

Hva er for deg det mest inspirerende i denne verdenen?

Jeg blir faktisk aller mest inspirert av andre bloggere. Når det kommer til personlig stil vel og merke.

 

Hvis du bare kunne gått i en farge på klær, sko og accesoirer resten av livet, hvilken farge hadde det vært?

Svart, helt klart. Det er en farge som er lett å bruke og som aldri går av moten.

 

Hva er god stil for deg?

En god stil for meg er en personlig stil. En stil som har innslag av de siste trendene, men som likevel har noe eget.

Og til slutt: VINNEREN av beste spørsmål er Maria, som spurte om hvordan jeg ville stylet kjolen fra Vila.  Gratulerer!  

Patent loafers on a budget

Det hadde vært litt gøy å sjekke hvor mange ganger jeg har brukt ordet "loafers" her inne. Her er i alle fall mitt nyeste par. Helt perfekte! Den gode nyheten er at de kommer fra Din Sko og koster 349 kroner.

-

It would be fun to check how many times I've mentioned the word "loafers" in here. Here's my new pair. Perfect! The good news is that they're from Din Sko and costs 349 NOK.

160312

Photo/Eli Øyen

Wearing pumps from Bianco, my boyfriend's jeans, sweater from H&M, second hand military shirt and caps from Gina Tricot.

Hurra, jeg har fått nye nydelige loafers i dag! I lakk! Viser dere etterpå.

Lindex + Gwyneth Paltrow

På tirsdag slippes den nye vårkolleksjonen til Lindex, Modern Preppy. Og som om den avslappende stilen inspirert av Long Island og The Hamptons ikke er fristende nok fra før, er det Gwyneth Paltrow som viser den frem. I sammenheng med denne kolleksjonen har jeg en liten overraskelse til dere, som jeg har forberedt i dag. Gled dere til mandag! I mellomtiden kan dere se en liten sniktitt på kolleksjonen her.

-

On Tuesday it's ready for the launch og Lindex' new collection: Modern Preppy. And as if the relaxed style inspired by Long Island and The Hamptons isn't tempting enough, it's presented by Gwyneth Paltrow. You can get a sneek peak here. And in the context of this collection, I have a surprise for you guys that I've prepared today. You can look forward to Friday!

Violet

Lilla var yndlingsfargen min en lang periode og den minner meg egentlig mest om kviser, skrubbsår og gutter i stemmeskifte. Denne fargen var imidlertid så deilig at jeg klarte å erstatte disse minnene med solbrun hud, kokoslukt og is. Nå må jeg bare skaffe meg et par kritthvite jeans og kombinere den med!

-

Purple was my favourite colour for a long time and it kind of reminds me om acne (speaking of), grazes and boys with voice changes. This colour however, is so sweet that I actually was able to replace those memories with tanned skin, coconut scent and ice cream. Now I just need a pair of white jeans to combine it with. 

140312

Photo/Una Isabelle Handzic

Wearing flower pants and blazer from H&M, t-shirt from Bik Bok and sunglasses from Gucci. 

Jeg er superfornøyd med resultatet fra frisørbesøket og jeg merker at jeg kanskje har savnet irritasjonen med hår i trynet litt likevel.

-

I'm so happy with the hair result and I think I've missed the annoying hair in my face a little bit after all. 

Hairshop Triaden

Dagen er her. Jeg kan endelig tasse rundt med utslått hår igjen! Flinke Brit hos Hairshop på Triaden har jevnet ut det som ikke lenger kan kalles en sparesveis og gitt meg en friskere farge. Gleder meg til å vise dere i morgen!

I tillegg gleder jeg meg skikkelig til å teste ut denne spennende hårserien. Bamboo er basert på fibre fra bambusplanten, som er en av verdens raskest voksende og mest motstandsdyktige botaniske ressurs. Så nå satser jeg på at fargen holder enda lenger. Kan også legge til at alt fra innhold til innpakning er organisk, og det liker vi.

-

Finally! I can wear my hair down again. Can't wait to show you! Also I can't wait to test these exciting products. Bamboo is based on fibers from the bamboo plant, which is one of the most resistant botanic resource in the world. Both the contents and the packaging is organic too, that we can like. 

120312

Photo/Kaja Wang

Wearing loafers and shirt from Zara, cut off jeans from COS, sweater from H&M and sunglasses from Gucci.

Zara ble selvfølgelig første stopp i dag, etter å ha sett bildet av det fine settet som jeg blogget om i går. Det var dessverre ikke like fint som på bildet i det hele tatt og det var bare å la det henge igjen. Jeg kjøpte en annen bomberjakke, men er ikke sikker på om jeg skal beholde den enda.

-

I went to Zara to buy the suit that I blogged about, but it wasn't as nice as on the pictures at all. I did buy another bomber jacket, but I'm not sure if I want to keep it. 

The perfect suit

Via/Mode Junkie

Dette settet må jeg ha! I alle fall jakken. Jeg har lett etter bomberjakke med fin lengde og jeg har lett etter kule print. Denne jakken har alt. Den er selvfølgelig helt rå sammen med shortsen, men jeg liker å kjøpe sett hvor delene fungerer godt alene også. Det er fra Zara, men jeg har ikke sett det i butikk enda. Er det noen som har sett det, eller vet når det kommer?

-

I need this suit! At least the jacket. I've been looking for a bomber jacket with the right lenght and I've been looking for cool prints. This jacket has it all! Of course it rocks with the shorts, but I like to buy suits where the pieces works with other stuff too. It's from Zara, but I haven't seen it in stores yet. Anyone know if it's out there, or when it's coming?

100312

Photo/Private

Wearing loafers and bag from Zara, jeans from Bik Bok, shirt and sweater from H&M, sunglasses from Gucci and coat from Samsøe & Samsøe.

Det blir liksom litt mer vår når man har på seg loafers med bare legger og oppbrettet bukse. Til og med når man har strømpebukse under.

-

It's officially spring when wear loafers with bare legs and folded jeans. Even if you wear tights underneath, like I did. 

Molami

Jeg hører utrolig mye på musikk og gjerne når jeg er på farta. Samtidig er jeg jo veldig opptatt av det visuelle, så når jeg ble introdusert for Molami var jeg solgt. For å finne lekre headset hadde jeg egentlig gitt opp for lenge siden. Molami tilbyr råfin design sammen med råfin lyd og dere finner modellen som jeg valgte sammen med flere andre her. Antrekksbilder med headset heretter!

-

I listen to music a lot and mostly when I'm on the run. Also I'm very interested in everything visual, so when I heard of Molami I was sold. Because I gave up finding good looking headsets a long time ago. Molami offers amazing design together with amazing sound and you can find the model I chose and others here.

090312

Photo/Private

Wearing shoes from Sixtyseven, bag from Zara, second hand military shirt, coat from Samsøe & Samsøe, old top from Bik Bok, DIY necklace and new sunglasses from Lindex.

Cateyes er definitivt en av de aller største solbrilletrendene nå og jeg har vært på utkikk etter et par sorte som er litt runde i kantene. Så gjett om jeg ble glad når jeg fikk disse i dag! De er fra Lindex og koster bare 59,50. Tror nesten jeg må skaffe meg et par i denne fargen også.

-

Cat eyes is one of the biggest trends when it comes to sunglasses right now, and  I've been searching for a pair of black ones with round edges. That's why I got really excited when I recieved these today! They're from Lindex and costs 59,50 NOK. I'll have to get a pair in this colour too.

Wishing

1.Jil Sander 2.Acne 3.Jil Sander 4.Alyssa Norton  5.Michael Kors 6.Alexander Wang 7.Rag & Bone 8.Phillip Lim

Jeg skulle virkelig ønske at sola skinte og at alt dette lå i skapet.

-

I wish the sun was shining and that all this were in my closet.  

Favourites

1.Pumpsene fra Bianco er utrolig klassiske og passer til det meste, likevel gjør den beige lakken at de ikke er det minste kjedelige.  2.Jeg elsker  morsomme solbrillene og disse fra  Giorgio Armani setter spissen på antrekket.  3.Klassiske solbriller må man jo også ha og det finnes vel ikke noe mer klassisk enn sorte wayfarers, disse er fra  Gucci.

1.Blazeren fra H&M er ganske ny i garderoben, men jeg har allerede brukt den masse. Liker jakker og blazere som fungerer som blikkfang i ellers rene antrekk. 2.Dongeriskjorten fra H&M trenger vel nesten ikke noen kommentar, et must. 3.Blomsterprint er virkelig hot for tiden og jeg synes printet på denne skjorten fra Zara er helt nydelig. 4. Når vi først snakker om morsomme solbriller. Disse fra Asos er rosa i tillegg, noe som svært sjeldent er feil her i gården.

1.Jeg har aldri vært noen stor fan av ballerinasko, så når jeg oppdagen loafers var jeg reddet. Liker disse fra Zara ekstra godt da de er i svart velur og ikke så korte fremme som mange andre. 2.Statementsmykker er noe jeg har vært veldig glad i lenge, dette fra Rocks Paper Metal er ekstra gøy med det neongrønne kjedet. 3.Det er ekstra morsomt å ha på seg ting man har laget selv. Dette smykket er et av mine mange små DIY-prosjekter.

Good morning

Om du har hatt en dårlig start på dagen i dag, ikke les videre. For jeg har hatt den herligste morgenen på lenge. Deilig frokost, spennende invitasjon levert på døra og siste Styleby som jeg hadde helt glemt å lese. Fridager er fantastisk, syke barn eller ikke.

-

I've had the greatest morning. Delicious breakfast, exciting invitation delivered on the door and the latest Styleby that I had totally forgot about. 

060312

Photo/Private

Wearing my boyfriend's jeans, shirt from H&M, second hand jacket, clutch from Asos, sunglasses from Giorgio Armani and DIY necklace. 

Heeello citrus! Sitrusfarger dominerer inspirasjonsmappen min for tiden og jeg elsker når man kan kombinere dem. Det er egentlig ikke verre enn å velge en basefarge for så å putte inn de to/tre freshe fargene du vil ha med.

-

Heeello citrus! My inspiration folder is full of citrus colours and I love when you can combine them. Just pick a basecoat and add  the to/three fresh colours. It's as simple as that!

Hermès Fall 2012 RTW

Via/Style.com

Løst, ledig og perfekt. 

Moteuka i Paris nærmer seg slutten, men det er fortsatt tre dager igjen med visninger å glede seg til. Stella McCartney, Chloé og Hakaan for å nevne noen av mine favoritter. Men akkurat nå sitter jeg bare å venter i spenning på bildene fra Célines visning.

-

Paris Fashion Week is coming to an end, but there's still three more days with shows to look forward to. Stella McCartney, Chloé and Hakaan to mention some of my favourites. But right now I can't wait to see the photos from Cèline's show.

Peplum & baggy denim

Jeans from Monki, top from H&M (trend apartment) and DIY necklace.

Jeg er skikkelig glad i å mikse tøffe plagg med det litt mer elegante. Som denne baggy buksa med avklipte ben, sammen med glitrende stener, peplum og pasteller.

-

I love mixing rough garments with more elegant stuff. Like these baggy jeans with cut off legs, with sparkly rocks, peplum and pastels.

Aldo launch

Elsker den rosa neglelakken sammen med kveldens kuleste leopardsko.

Disse drinkene gjorde at jeg fortsatt todde at det var sommer når jeg våknet i dag.

Blomstrene har ankommet Aldo også.

Jeg og flotte Pia.

Pasteller og blomster møtes.

Deilige fruktspyd.

Charlotte og Marie beundrer en av kveldens mange godbiter.

Skofest!

Kule detaljer på Linn.

I går kveld feiret Aldo åpningen av sin nye butikk i Torggata med en herlig miks av søte fargerike folk og søte fargerike drinker. Det var blomsterfest i skohyllene og parasoller som fortalte oss at våren er på vei. I tillegg var det en usedvanlig inspirerende gjeng som snek seg rundt. Viktoria fra into dust ga meg det ultimate skocrushet, mens servitørene hadde de nydeligste fargene på leppene.

-

Yesterday Aldo celebrated the opening of their new store with a perfect mix between sweet colourful people and sweet colourful drinks. It was a flower party in the shoe racks and parasols telling us that the spring is coming. Also it was a very inspiring crowd that sneaked aroumd. Viktoria from into dust gave me the ultimate shoe crush, while the servers had the most beautiful colours on their lips.

010312

Photo/Una Isabelle Handzic

Wearing jeans from COS, shirt and blazer from H&M, DIY necklace, my boyfriend's beanie and sunglasses from Giorgio Armani. 

I dag har jeg tatt våren på alvor og lagt igjen ytterjakka inne. Det er så deilig å slippe å gjemme seg bort i store skjerf og jakker. Nå er det tid for launch party hos Aldo og  jeg tar frem partyskoene! Og kamera selvfølgelig. Ha en fin kveld!

-

Today I left my winter coat at home. So sweet! But know it's time for party shoes and launch party at Aldo. I'll bring the camera. Have a great evening! 

Una

Photo/Me

Wearing jeans from Mango, boots from Face, coat and t-shirt from Zara and bag from Aldo.

Una er som regel bak kamera, men egentlig skulle hun hatt egen blogg. Hun har en kjempekul og avslappet stil som jeg ofte blir inspirert av. Hennes favorittmerke er Samsøe & Samsøe og favorittfargen er grønn.

-

Una takes a lot of my pictures, but really she should start her own blog. She has a very cool and relaxed style that I often get inspired by. Her favourite brand is Samsøe & Samsøe and her favourite colour is green.


This is a personal style blog by Sara Strand, based in Oslo (Norway). My blog is all about high quality photos capturing own outfits, the latest trends, cravings and lifestyle. My style appears casual, minimalistic and even a bit androgynous.

For questions regarding advertising or any other requests, you're very welcome to contact me at strandsara@gmail.com.